PRIJSFine Art Prints

Prijs : € 1200 – € 3000
Afmeting : 40 x 60 cm – 80 x 120 cm
Oplage : 3 – 9

De editie is ‘universal’ dit betekent dat de oplage aantal vast staat ongeacht de beschikbare afmetingen van een specifiek beeld. Er kunnen per beeld 1 tot 2 artist proofs aanwezig aan. De prints worden verkocht in een gelimiteerde oplage. Naarmate er meer van een editie wordt verkocht gaan de prijzen omhoog bv editie nummer 1 kost € x en editie nummer 3 kost € x + 10% enz.

De beelden worden geprint op fine art papier in verschillende afmetingen. De prints worden meestal geplakt op dibond en afgewerkt met Diasec (plexiglas) of ingelijst in een houten lijst met museum glas.

 

Foto sessie

Familie en kinder foto sessies zijn vanaf € 450

Mocht je meer informatie willen over foto sessies voor speciale gelegenheden en zakelijke fotografie dan kun je een email sturen naar info@hazelling.nl.

 

Foto album

Voor speciale gelegenheden gebruik ik uitsluitend hoogwaardig handgemaakte fotoalbums van Queensberry uit Nieuw Zeeland. De Queensberry albums staan bekend om hun vakmanschap en mooie kwaliteit. Ze zijn te verkrijgen in een groot variatie aan keuzes in print methodes, papiersoort en persoonlijke opties. Deze albums worden uitsluitend geleverd aan professionele fotografen en album ontwerpers. Een perfecte album om je speciale momenten te delen.